istanbul petek tamiri for Dummies

Wiki Article

Istanbul genelinde sihi tesisat tamirat ve tadilat her işi yapmıyoruz sadece mesleğimiz olanı yapıyoruz tesekurler

Sizlere hizmet vermek için daima hazırız. Son teknoloji ekipmanlarımız ve uzman personelimiz sayesinde arızalarınızı kısa sürede gideriyoruz.

Kış aylarında peteklerinizde oluşabilecek herhangi bir aksaklık ısınma problemini beraberinde getirir.

Her marka kombi tamir, bakım, petek temizliği hizmeti vermekteyim müşteri memnuniyetine önem veren bilinçli ve eğitimli teknisyen olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarım

Bu sebeple hem kombi arızalarınızın giderilmesi hem de rutin kombi muayeneleriniz için en yakın kombici ile iletişime geçmelisiniz. Kombinizin doğru çalışması elektrik, doğalgaz ve sudan tasarruf etmenizi sağlayacaktır. 

İhtiyacınız kadar epoksi macunu elinizde iyice yoğurun. Delik veya çatlaktan çOkay daha büyük olacak şekilde ayarladıktan sonra; elinizle iyice yoğurarak karışımı hazırlayın. Karışımın rengi değiştiğinde kullanıma hazır demektir.

Petek temizleme nasıl yapılır sorusu bu genelde müşterilerimizin aklına gelen ilk sorudur. En iyi şekildeki bir temizlik işlemi yaklaşık 60 yada 90 dakika arasında değişir.

Tüm tesisatta oluşan kirliliğin kombiye gitmesi halinde pompa ve ısı değiştirici sorunlarının oluşması.

Yukarıda anlattığımız gibi; kalorifer petek deliği kapatma için en uygun yapıştırıcı; epoksi macundur.

Temiz ve titiz bir işcilik yapıyorum twenty yıllık ustayım işimi hep düzgün ve müşteri memnuniyetini düşünerek yaparım

Yoğuşmalı kombi ile birlikte diğer alternatiflerin de değerlendirilebilmesi amacı ile temel mekanizmalarına değiniyoruz. Konvansiyonel kombilerde yanan doğalgazın kullanımı sonucunda oluşan su buharı direkt olarak tahliye bacasından çıkış yapar.

Kombinizin yıllık bakımını yaptırmalısınız ve herhangi bir arıza anında kendiniz müdahale etmek yerine bir kombiciden destek almalısınız.

Şofben, termosifon gibi sıcak su sağlamak için kullanılan kaynaklar elektrik kullanarak ısınma sağladıkları için güvenli sistemler değildir. Sigorta mekanizması ile korunsalar bile zehirlenme riski yüksek oranda mevcuttur. 

Mert ısı her hizmetinize memnuniyet katar. Sienna profilo beko arçelik vestel tüm bakim ve tadilat tamirat her petek tamiri türlü tesisat itina ile yapılır

Report this wiki page